Arbeta med oss

Arbeta med oss

Projektledare

Vi söker en projektledare som gärna får ha bred kunskap inom området tätskikt. Det är meriterande om du har flera år inom branschen i ledande position samt innehar relevanta utbildningar. Våra projektledare har stort ansvar både när det gäller ekonomi och planering av sina projekt.

Plåtslagare och Takläggare

Vi söker utbildade plåtslagare och takläggare, duktiga hantverkare har vi alltid behov av. Återväxten i branschen är oerhört viktig så önskar du en plats som lärling är du precis lika välkommen med din ansökan.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är det bara att skicka en ansökan/CV så återkommer vi till dig.

Din ansökan/CV bör innehålla följande uppgifter:
Fullständigt namn och personnummer
Utbildning
Yrkeskunskap
Dina senaste arbetsplatser och varaktighet
Vilken typ av arbetsuppgifter du trivs bäst med
Om du har någon speciell målsättning med ditt arbete
Kunskap eller utbildning som du skulle vilja skaffa dig i framtiden
Körkort
Dina intressen

Skicka din ansökan till

Fredrik Nyström, mail: fredrik@kp-plat.se eller mobil: 070-799 04 95.

 

Karlaplans Plåtslageri är en del av Fasadgruppen Group AB. Fasadgruppen är Nordens största och Sveriges enda rikstäckande helhetsleverantör av hållbara fasader med lokal närvaro, konkurrenskraftiga priser och gedigen erfarenhet av fasader. Verksamheten bygger på lokala entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens. Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter 1,5 mdkr och har cirka 625 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Läs mer på www.fasadgruppen.se.

 

Helhetslösningar

Från konsultation till installation med hantverk, produktionsledning och administration

Kvalitet och hållbarhet

Vi är med och skapar hållbara städer och som samhällsbyggare har vi ett ansvar för att bidra till en hållbar utveckling.

Lokal närvaro och regional styrka

Fasadgruppen består av ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna fasadbolag och är Sveriges enda rikstäckande fasadkoncern.