IMG_2012.JPEG

Plåtarbeten

Vi arbetar med alla typer av falsad plåt på tak och fasader. Vi har stort hantverkskunnande inom koppar, zink, rostfri sömsvetsad plåt och galvaniserad plåt kombinerat med moderna material och den senaste tekniken.

LÄS MER
IMG_0217.jpg

Tätskiktsarbeten

Vi utför tätskiktsarbeten på de flesta typer av förekommande underlag såsom tak, innergårdar och altaner/terrasser med mera. Vi samarbetar med de ledande nordiska leverantörerna av tätskikt och tillbehör för att vara säkra på att du som kund får hållbar kvalitet med långa garantitider.

LÄS MER
IMG_2679.JPEG (1)

Service och underhåll

Löpande service och underhåll av tak är viktigt för att säkra hållbarheten på byggnaden i sin helhet. Vi erbjuder skräddarsydda avtal och underhållsarbeten för en hållbar och ekonomisk förvaltning. Avtalen kan innehålla allt från rensning av vattengångar och underhållsarbeten till översyn med dokumentation av takets kondition.

LÄS MER
145_4599.JPG

Takterrasser

Vi har skapat den ultimata lösningen för alla som planerar en takterrass. Genom oss kan man enkelt beställa en totalentreprenad, helt utan obehagliga överraskningar.

LÄS MER
Christer Holtling (2).jpg

Taksäkerhet

Vi tillbringar mycket av vår tid högt uppe på taken och vet vad taksäkerhet innebär, både i teorin och i praktiken. Våra medarbetare är utbildade för att projektera och montera taksäkerhetsdetaljer som takbryggor, takfallsstegar, tillträdesstegar och snörasskydd. Vi genomför besiktningar och upprättar förslag på åtgärder i enlighet med gällande lagstiftning.

LÄS MER
134_3440_r1.jpg

Rostfria arbeten

Rostfria tak har en överlägsen livslängd. Det är också skonsamt för miljön och ekonomiskt fördelaktigt på lång sikt. Därför är det också mycket viktigt att allt görs rätt från grunden.

LÄS MER
IMGP0427.JPG

Takmålning

Börjar ditt tak se slitet ut eller vill du undvika rost och slitage som medför kostsamma renoveringar av taket? Ett kostnadseffektivt och lätt sätt är att genomföra en takmålning. Det är absolut det bästa sätten att ta hand om ett tak oavsett om du har ett plåttak eller tak med betongpannor.

LÄS MER
IMGP2712.JPG

Tegel, skiffer och betongpannor

Tegel, skiffer och betongpannor är alla tre hyfsat vanliga och möjliga alternativ på ett tak. När man bestämmer vilket material man vill ha på taket, behöver man alltid väga för- och nackdelar.

LÄS MER
Radonduk.jpg

Radonduk

Gas och Radonskydd för husgrunder. KP Plåt kan leverera en radonduk som är testad och godkänd som radontät för klass A av tredje part, SP. Det är alltså möjligt att radonsäkra hus, skolor och förskolor redan i byggskedet.

LÄS MER
DSC_0732 2 low.jpg

Gröna tak

Gröna tak (sedum) är estetiskt vackert och miljömässigt hållbart. Utöver det isolerar det både mot värme och kyla, syresätter stadsmiljön och kan verka energibesparande.

LÄS MER

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida