Service och underhåll

Det finns många faktorer som gör att ett tak behöver underhållas och renoveras, det kan vara snö, isbildning, sol och skräp som är orsaker som gör att ditt tak åldras och kan spricka. Vi kan bland annat erbjuda heltäckande underhållsarbete, rondering, rengöring, tillsyn, besiktning av taksäkerhet, rökluckor, snöskottning. 

Skräddarsydda serviceavtal
Genom årlig service och tillsyn slipper du otrevliga överraskningar och oväntade utgifter. Därför rekommenderar vi ett kontinuerligt underhåll av ditt tak, i form av ett serviceavtal, som upptäcker och åtgärdar brister. Där ingår allt från rengöring av tak, takbrunnar och hängrännor till att skapa underlag för det planerade fastighetsunderhållet.

Det blir både billigare i längden och lättare att planera inför de insatser som behöver genomföras på ert tak. Vi lämnar även åtgärdsförslag med upp till 5 års horisont, vilket kan vara bra att ha vid kommande budgetar.

Snöskottning
Vi kan ta hand om hela din vinterproblematik. Eller delar av den. Våra erfarna team med den senaste utrustningen kan säkert och effektivt lösa is- och snöproblem gällande din fastighet. Du kan välja mellan två avtal.

1. Vi gör allt-avtalet. Då tar vi fullt ansvar för att allt sköts perfekt. Våra mobila enheter gör säkerhetsbedömningar på plats och utifrån dem sätts relevanta åtgärder in, snabbt och effektivt.

2. Du ringer-avtalet. Du gör själv säkerhetsbedömningen och ringer oss när det behövs.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida